søndag 11. mai 2008

Litt bilder igjen...

Paa vei inn i Brasil. 17 timer lange busstur fra Iguazu i Argentina til Sao Paulo. Og saa blir en moett med en kveld som dette. Var nesten som aa komme hematt!

Deilig fellesfrokost sammen med "smaasoestrene" vaare; Ingrid, Helene og Sofie fra Soerlandet. Vi bodde paa et lite hostel uten fellesomraade, saa frokosten ble inntatt paa denne lille verandaen utenfor rommene vaare.

Tilbake i Paraty! Jeg ELSKER dette stedet. Hadde det ikke vaert saa langt fra Norge hadde jeg flyttet hit for godt -paa flekken!:)
Froeknene paa baattur...

Bading i fossen. Litt kaldt, litt graatt, men veldig moro allikevel.

Ut paa tur!

Paa tur til Trindade, et sted som stort sett bestaar av nydelige langstrakte strender med hvit sand, groenne palmer og store boelger. Rita tusler rundt blant fisk og stein inne i det naturlige bassenget skapt av gedigne steiner som ligger i en sirkel.

Dykking! Lett duving i overflata i nydelig vaer og varm sjoe etter at to dykk er vel unnagjort.

Daarlig sikt og lite aa se: men dykka fikk vi iallefall! Rita droppet tur nummer to og snorkla litt istedet, og endte opp med aa se mer enn oss som tok turen under overflata.
Aggie! Se hvem jeg fant!:) Diego var en av de jeg og Agnetha ble kjent med forrige gang jeg var ute og reiste. Vi endte opp med aa bli i Paraty i 4 uker, og Diego ble guiden vaar som tok oss med paa alt som var verdt aa faa med seg.

1 kommentar:

Agnetha sa...

kan ikke si noe annet enn *chills*.... :)