torsdag 13. mars 2008

Marianne paa sykehus


naa er klokken litt over 23.00 her paa Costa Rica og jeg har akkuratt kommet tilbake fra sykehuset eller som bildet over sier Clinica Biblica. Operasjonen er velykket og overstaatt. Det er vi begge veldig glade for. Det hele er litt uvirkelig og vi forstaar ikke helt at vi faktisk er midt oppe i dette og at alt gaar saa bra! jeg maa bare si at jeg er imponert over sykehuset her - de er bare saa proffesjonelle og hyggelige!vi fikk faktisk med oss marianne sin operasjon med paa cd! kan bli interessant!Her kommer noen bilder til dere der hjemme som jeg aldri trodde ville havne paa vaar reiseblogg

Marianne mens hun ventet paa aa komme inn paa operasjons salen. Ei toff jente med masse tael!

Her har vi henne fire timer etter jeg sist saa henne, var saa glad naar de endelig kom trillende inn paa rommet med henne og hun hadde oynene aapne og smilte til meg. Hun smilte ennaa mer naar jeg saa jeg hadde snakket med legen og at alt var bare bra og at systen bare hadde vaert blod og vev og ikke noe farlig i det hele tatt.

Til alle dere der hjemme som maatte bekymre dere saa haaper jeg dette har hjulpet litt paa. Jeg skal ned paa sykehuset igjen i morgen tidlig, da kommer legen og forklarer sikkert litt mer. Men han saa i kveld at Marianne mest sannsynlig kan reise hjem fra sykehuset allerede i morgen formiddag. Saa da skal vi ha oss noen veldig rolige dager her paa hotell La Cuesta, hvor de har verdens hyggeligste personale som har vaert veldig forstaaelsesfulle og hjelpsome.6 kommentarer:

Anonym sa...

Nei, nei, nei, Marianne. Mamma øst prøver å ikke bekymre seg. Det er nok flinke leger i hele verden. Det er jeg sikker på. Jeg klarte å finne denne bloggen også, jeg. Håper ikke du føler deg forfulgt av gamle damen. God bedring! Klem fra meg

Anonym sa...

Å bra det gikk bra, va litt bekymra for dej etter du ringte til ej las bloggen no!! Ta det med ro nokre daga so e du nok i full drift igjen!! :)

Agnetha sa...

FY FEITE. Jeg ble helt sjokka, for jeg leste alle innleggene nå og ante ikke noe om denne cysten. Herlighet! Men jeg veit jo hvor tøff du er så ...SÅ innmari bekymra er jeg kanskje ikke, men herlighet...UFLAKS..og ikke bra. Jaja..:)

marianne sa...

Hei og hopp!
Foerst av alt: Randi: Det er saa koselig at du "forfoelger meg"!:)
Alt er bare bra, vel "hjemme" igjen etter kanskje tidenes beste sykehusopphold... De er dyktige her altsaa... Og Veldig veldig glad for reiseforsikring. ALDRI reis uten, folkens!:)
Klem Marianne

Gunnhild sa...

Dere vet virkelig hvordan man skal få til en spennede og fengende reise blogg!! sitter jo med hjertet i halsen her!

Vi har hatt nok action for ei stund nå, og dere kan gost skrive om biller, skilpadder , plamer og sånne snille ting ei stund igjen fremover..

Gla for at det gikk så godt med deg Marianne! klem Gunnhild

marianne sa...

Takk Kjaere Gunnhils:) Ej e godt fornogd sjol ogsaa no... Herfra og ut skal det ikkje bli fullt so masse action. Ikkje hvis ej kan bestemme i allefall!:)